Algemene voorwaarden

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten en alle daaruit voortvloeiende leveringen en diensten tussen ‘Annette Spreekt’ en de opdrachtgever. Afwijkingen en aanvullingen zijn slechts bindend als en voor zover die tussen partijen uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

Begrippen
In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

  1. Algemene voorwaarden: de algemene voorwaarden zoals in dit document vermeld.
  2. De overeenkomst: de tussen de opdrachtgever en ‘Annette Spreekt’ mondeling of schriftelijk tot stand gekomen overeenkomst tot dienstverlening.
  3. Dienst(en): alle werkzaamheden en producten die door ‘Annette Spreekt’ worden aangeboden, zoals het geven van vorm en inhoud aan ceremonies, spreken tijdens ceremonies, voordrachten houden, het schrijven van teksten ten behoeve van een ceremonie, het begeleiden bij schrijven van teksten ten behoeve van een ceremonie.
  4. Extra diensten: extra diensten, waarover afspraken op maat gemaakt worden tussen de opdrachtgever en De Uitvaartspreker. Deze diensten worden in rekening gebracht tegen het geldende uurtarief.
  5. De opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die door ‘Annette Spreekt’ schriftelijk of mondeling de opdracht geeft tot enige dienstverlening.

Artikel 1 Geheimhouding
‘Annette Spreekt’ verplicht zich tot geheimhouding van alle gegevens van de opdrachtgever waarvan zij weet of kan aannemen dat ze vertrouwelijk zijn. Deze geheimhouding blijft ook na beëindiging van de opdracht van kracht.

Artikel 2 Prijzen en betalingen
De vermelde prijzen zijn in euro’s en excl. Reiskosten a 0,23 eurocent per kilometer.

Betaling van de factuur gebeurt enkel door het overmaken naar bankrekening NL38 INGB 0005 7252 46 ten name van ‘Annette Born Coaching’ ( dochteronderneming)  te Zeist, onder vermelding van het factuurnummer. Contante betalingen zijn niet mogelijk.

Indien de opdracht niet rechtstreeks door een particuliere opdrachtgever maar via een uitvaartondernemer is verstrekt, kan het zijn dat de uitvaartondernemer de betaling afwikkelt. De vergoeding aan ‘Annette Spreekt’ maakt dan onderdeel uit van de rekening van de uitvaartondernemer.

Betaling dient te gebeuren binnen 30 dagen na factuurdatum. Bezwaren tegen de hoogte van de factuur schorten de betalingsverplichting niet op.

Als de opdrachtgever niet binnen 30 dagen na factuurdatum betaalt, dan is deze van rechtswege in verzuim. De opdrachtgever is dan een rente verschuldigd van 1% per maand, tenzij de wettelijke rente hoger is. In dat geval geldt de wettelijke rente. De rente over het opeisbaar bedrag zal worden berekend vanaf het moment dat opdrachtgever in verzuim is tot het moment van betaling van het volledige bedrag.

In geval van liquidatie, faillissement, beslag of surseance van betaling van de opdrachtgever zijn de vorderingen van ‘Annette Spreekt’ op de opdrachtgever onmiddellijk opeisbaar.

Artikel 3 Annulering
Als de opdrachtgever de overeengekomen dienst(en) tussentijds annuleert, heeft ‘Annette Spreekt’ het recht om de al gewerkte uren in rekening te brengen tegen het geldende uurtarief.

Artikel 4 Overmacht
‘Annette Spreekt’ verplicht zich de overeengekomen afspraken na te komen, tenzij er sprake is van overmacht. Van overmacht is sprake als er dringende omstandigheden zijn waardoor ‘Annette Spreekt’ haar verplichtingen niet na kan komen, zoals onder andere brand, energiestoringen, niet of niet-tijdige levering van toeleveranciers of andere ingeschakelde derden, en het ontbreken van vergunningen. Tevens wordt onder overmacht verstaan ziekte van ‘Annette Spreekt’ of ernstige persoonlijke calamiteiten. In geval van overmacht zal ‘Annette Spreekt’ zo snel mogelijk de opdrachtgever op de hoogte (laten) stellen.

Artikel 5 Slotbepalingen
Op elke overeenkomst tussen ‘Annette Spreekt’ en de opdrachtgever is het Nederlands recht van toepassing.

Algemene voorwaarden ‘Annette Spreekt’, januari 2024
‘Annette Spreekt’ is onderdeel van ‘Annette Born Coaching’.

KVK-nr: 51126915
BTW-identificatienummer: NL 001993098B13

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.